Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält und in Stücken (3 cm)
- 6 EL Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 450 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 ½ TL Salz
- 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 30 g vegane Margarine
- 80 g Weizengrieß
- 90 g Kartoffelstärke
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- etwas Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
- 700 g Weißkraut, in groben Stücken (3 cm)
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz, nach Geschmack
- 30 g Agavensirup
- 160 g Weißwein, trocken
- 2 - 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2426 kJ / 580 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 12.3 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20 min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20 min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Vegane Bratwurst
1h 20 min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1h 15min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1h 30 min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min