Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 EL gemischte, frische Kräuter, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 TL Kräutersalz, nach Geschmack
- 1 roter Paprika, in Stücken (ca. 100 g)
- 400 g Karfiol, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 30 g Apfelessig
- 2 - 3 TL Kapern, eingelegt, nach Geschmack
- 1 TL Honig
- 1 Dose Kidneybohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht ca. 280 g), abgetropft
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 167 g
- Vláknina
- 23 g
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Käferbohnensalat
35min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 Std. 35 Min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Melanzani-Gemüse mediterran
35min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 Std. 30 Min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.