Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 EL gemischte, frische Kräuter, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 TL Kräutersalz, nach Geschmack
- 1 roter Paprika, in Stücken (ca. 100 g)
- 400 g Karfiol, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 30 g Apfelessig
- 2 - 3 TL Kapern, eingelegt, nach Geschmack
- 1 TL Honig
- 1 Dose Kidneybohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht ca. 280 g), abgetropft
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 167 g
- Vláknina
- 23 g
Alternativní recepty
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1h 35min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Paradeiskraut
35 Min
Käferbohnensalat
35 Min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 Min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Bunter Hirsesalat
45min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min