Kompatibilní verze
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 500 g di cimette di broccoli
- 600 - 800 g di filetti di salmone fresco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 limone, la scorza e il succo
- 200 g di latte
- 30 g di farina
- 30 g di burro
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 19.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min