Kompatibilní verze
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 500 g di cimette di broccoli
- 600 - 800 g di filetti di salmone fresco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 limone, la scorza e il succo
- 200 g di latte
- 30 g di farina
- 30 g di burro
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 19.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Spiedini di salmone e avocado
1h
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45min