Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Tuk
- 37.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassola cagliaritana
1u.
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
5 Min
Sushi di kiwi
1h 50min
Sagne chine
1h 40min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2h 30min
Sushi allo spada affumicato
55min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Agnello cacio e uova
1u.
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1 Std. 5 Min
Fagottini di polpo
1h 40min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min