Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Tuk
- 37.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1h
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Zuppa di aragosta
1h
Sagne chine
1h 40min
Crocchette ai funghi porcini
2sa 50 dk
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Amatriciana con cozze
55 Min
Panelle
1 Std. 25 Min