Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di mirtilli freschi
- 25 g di zucchero di canna
- 50 g di burro
- 25 g di acqua
- 50 g di aceto balsamico
- 600 g di filetto di maiale in medaglioni (alti circa 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Filetto di maiale all’uva
1 godz. 15 min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30 min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30 min
Spiedini di tacchino piccanti
1 Std.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Maiale alle prugne
35 Min