Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di mirtilli freschi
- 25 g di zucchero di canna
- 50 g di burro
- 25 g di acqua
- 50 g di aceto balsamico
- 600 g di filetto di maiale in medaglioni (alti circa 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1h 20min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min