Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 4 cardi, puliti e a pezzi (5 cm)
- 30 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Carciofi trifolati
30 min
Contorno di taccole al pomodoro
40 Min
Carciofi all'aceto light
45 min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Carciofi stufati
30 min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Sformato di cardi
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Puntarelle alla romana
15min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min