Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

2.8 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • červené cibule na tenké plátky
    500 gramů
  • třtinového cukru
    200 gramů
  • balzamikového octa
    100 gramů
  • medu
    20 gramů
  • soli plus extra na osolení ryby
    1 špetka
  • pepře černého, mletého
    1 špetka
  • tresky
    800 gramů
  • vody
    500 gramů

Nutriční hodnoty na 4 porce

Kalorie 1788 kcal / 7188 kJ
Protein 130.3 g
Tuk 5.3 g
Sacharidy 306.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...