Zařízení & příslušenství
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tuk
5.3 g
Sacharidy
306.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ras el hanout
5min.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Kašmírská rýže
30min.
Čočková pěna
2hod. 35min.
Indická hořčice
15min.
Tuňák s bramborem po baskicku
30min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min.