Zařízení & příslušenství
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tuk
5.3 g
Sacharidy
306.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Máslo s medvědím česnekem
Žádné hodnocení
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Sicilský krevetový salát
40min.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.