Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Protein
- 130.3 g
- Sacharidy
- 306.4 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3 Std.
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Bazalkovo-hořčičný dip
20 min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1 Std.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.
Krevetové kari
25min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min