
Zařízení & příslušenství
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
červené cibule na tenké plátky500 gramů
-
třtinového cukru200 gramů
-
balzamikového octa100 gramů
-
medu20 gramů
-
soli plus extra na osolení ryby1 špetka
-
pepře černého, mletého1 špetka
-
tresky800 gramů
-
vody500 gramů
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
1788 kcal /
7188 kJ
Protein
130.3 g
Tuk
5.3 g
Sacharidy
306.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika