Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

2.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 500 gramů červené cibule na tenké plátky
  • 200 gramů třtinového cukru
  • 100 gramů balzamikového octa
  • 20 gramů medu
  • 1 špetka soli plus extra na osolení ryby
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 800 gramů tresky
  • 500 gramů vody

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Protein 130.3 g
Kalorie 7188 kJ / 1788 kcal
Tuk 5.3 g
Sacharidy 306.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...