Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Protein
- 130.3 g
- Sacharidy
- 306.4 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min
Toskánské crostini
30 min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Středomořský kuřecí koláč
50 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1h 20min
Vánoční Kuba
1h 40min