
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červené cibule na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 1788 kcal / 7188 kJ
- Protein
- 130.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Sacharidy
- 306.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Ryba po řecku
35min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Béarnská omáčka
20min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2hod.