Zařízení & příslušenství
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tuk
5.3 g
Sacharidy
306.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Zelenobílé těstoviny
40min.
Plněná rajčata
25min.
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.
Paprika a pórek s balzamikem
30min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.