Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Protein
- 130.3 g
- Sacharidy
- 306.4 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špízy s kuřecími kuličkami s rýží
1h 25min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1h 25min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min
Kapr ve vinné páře
45min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min