Zařízení & příslušenství
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tuk
5.3 g
Sacharidy
306.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Citrónové kuře s chřestem
40min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1hod.
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.