Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Protein
- 130.3 g
- Sacharidy
- 306.4 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4h 35 min
Pekingské kuře
50 Min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min
Avokádo plněné tuňákem
10 Min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 godz.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min