Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
TM5 TM31 TM6

Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem

3.3 (3 rating)

Suroviny

  • 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
  • 200 gramů třtinového cukru
  • 100 gramů balzamikového octa
  • 20 gramů medu
  • 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 800 gramů tresky
  • 500 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
7188 kJ / 1788 kcal
Protein
130.3 g
Sacharidy
306.4 g
Tuk
5.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 83 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty