Zařízení & příslušenství
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na potření ryby
-
600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané 4 filety (cca 150 gramů každý)
-
2 špetky soli plus extra na osolení ryby
-
2 špetky pepře černého, mletého plus extra na opepření ryby
-
200 gramů papriky červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
-
50 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
126.1 g
Kalorie
5092 kJ /
1217 kcal
Tuk
73.4 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Gnocchi s lososem a hráškem
20min.
Lososové rizoto s fenyklem
25min.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min.
Losos na rajčatovém kuskusu
45min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.