Zařízení & příslušenství
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na potření ryby
-
600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané 4 filety (cca 150 gramů každý)
-
2 špetky soli plus extra na osolení ryby
-
2 špetky pepře černého, mletého plus extra na opepření ryby
-
200 gramů papriky červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
-
50 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
126.1 g
Kalorie
5092 kJ /
1217 kcal
Tuk
73.4 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ryba po řecku
35min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min.
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Tuňák s bramborem po baskicku
30min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.
Losos se zeleninou a kuskusem
40min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.