Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření ryby
- 600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané, 4 filety (cca 150 gramů každý)
- 2 špetky soli, plus extra na osolení ryby
- 2 špetky pepře černého, mletého, plus extra na opepření ryby
- 200 gramů papriky, červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
- 50 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 126.1 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 73.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Avokádo plněné tuňákem
10 min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min