Filety z pražmy na paprikovém lůžku
TM5 TM6

Filety z pražmy na paprikovém lůžku

4.6 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 10 gramů česneku
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření ryby
  • 600 gramů pražmy královské, očištěné a vykuchané, 4 filety (cca 150 gramů každý)
  • 2 špetky soli, plus extra na osolení ryby
  • 2 špetky pepře černého, mletého, plus extra na opepření ryby
  • 200 gramů papriky, červené a žluté, na kostičky (1-2 cm)
  • 50 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
5092 kJ / 1217 kcal
Protein
126.1 g
Sacharidy
14.1 g
Tuk
73.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty