
Zařízení & příslušenství
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
Příprava 30min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
čočky Puy200 gramů
-
vody1500 gramů
-
zeleného chřestu500 gramů
-
čerstvé petržele otrhané lístky2 polévkové lžíce
-
čerstvé máty otrhané lístky2 polévkové lžíce
-
červené cibule na čtvrtiny80 gramů
-
olivového oleje80 gramů
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané50 gramů
-
medu2 čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
čerstvě umletého pepře3 špetky
-
mletého kmínu½ čajové lžičky
-
vejce dle chuti3 - 4
-
piniových oříšků40 gramů
-
feta sýru na kostičky (1 cm)100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
595 kcal /
2492 kJ
Protein
27 g
Tuk
37 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
11.3 g