Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 300 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), détaillées en cubes (2 cm)
- 2 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 4 cuisses de canard confites
- 2 gousses d'ail, hachées
- 12 gésiers de canard, émincés en lanières
- 20 g d'armagnac
- 5 brins de persil plat frais, ciselés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 68.3 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 45.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Lapin marengo
1h
Cassoulet
13 Std.
Coq au vin
9h 40min
Aillade de veau
1h 30min
Coq au vin
13 Std.
Caille aux raisins
45min
Poule au pot béarnaise
2h 15 min.
Lapin à la moutarde
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Garbure
1 Std. 10 Min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min