Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 550 gramů salátové okurky, neoloupané, bez zrníček, na kousky
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 15 gramů čerstvé máty
- 400 gramů řeckého jogurtu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 309 kJ / 73 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55 Min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min
Pâté z hub
1u. 25min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Placky s koprem a fetou
1h 20min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 Min
Salátový refresh
5 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Pórkový dort (Porreetorte)
1h 30min