Zařízení & příslušenství
Okurková raita s mátou
Příprava 5min.
Celkový 25min.
8 porcí
Suroviny
-
500 - 550 gramů salátové okurky neoloupané, bez zrníček, na kousky
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
15 gramů čerstvé máty
-
400 gramů řeckého jogurtu
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.4 g
Kalorie
309 kJ /
73 kcal
Tuk
5.2 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Miso-jogurtový bramborový salát
35min.
Petrželová omáčka persillade
5min.
Tzatziki
10min.
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min.
Hummus z červené řepy
10min.
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Hořčicovo-balzamikový dresink
10min.