Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 550 gramů salátové okurky, neoloupané, bez zrníček, na kousky
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 15 gramů čerstvé máty
- 400 gramů řeckého jogurtu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 309 kJ / 73 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí polévka se zeleninou
30 Min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Žitné placky
2 Std. 10 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Rychlá asijská hovězí polévka
40 Min
Bob čorba
13h 15min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1 Std.
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min