Zařízení & příslušenství
Okurková raita s mátou
Příprava 5min.
Celkový 25min.
8 porcí
Suroviny
-
500 - 550 gramů salátové okurky neoloupané, bez zrníček, na kousky
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
15 gramů čerstvé máty
-
400 gramů řeckého jogurtu
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.4 g
Kalorie
309 kJ /
73 kcal
Tuk
5.2 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min.
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13hod. 30min.
Celozrnný mangoldový quiche
1hod. 30min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min.
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Caponata
30min.
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min.
Dýňový hummus
1hod.