Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 550 gramů salátové okurky, neoloupané, bez zrníček, na kousky
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 15 gramů čerstvé máty
- 400 gramů řeckého jogurtu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 309 kJ / 73 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30 min
Pomerančový dresink s kari
5 Min
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Plněný lilek po orientálsku
1 Std. 20 Min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 Min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 min
Mini flan cake v páře
2 Std. 40 Min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Korma s mořskými plody
40 min