Zařízení & příslušenství
Okurková raita s mátou
Příprava 5min.
Celkový 25min.
8 porcí
Suroviny
-
500 - 550 gramů salátové okurky neoloupané, bez zrníček, na kousky
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
15 gramů čerstvé máty
-
400 gramů řeckého jogurtu
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.4 g
Kalorie
309 kJ /
73 kcal
Tuk
5.2 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Studená okurková polévka
2hod. 15min.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1hod. 45min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Květáková pizza
30min.
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.