Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zálivka
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy
- 1 čajová lžička sójové omáčky
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
Kadeřávek
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů kadeřávku, nakrájeného na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechovo-datlové hrudky
45min
Mrkvovo-rukolový dip
40min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1h
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Celerové ragú s mandlemi
45min
Ovesná kaše s houbami
40min
Řecký zelný salát
2h 15min
Brokolicový salát s goji
10min
Vaječný likér z domácího salka
2u. 20min
Zelný salát s bylinkami
10min