Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů pórku, na kolečka
- 180 gramů červené papriky, bez jádřince, na kousky
- 180 gramů oranžové papriky, bez jádřince, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 20 gramů balzamikového octa
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 380 kJ / 319 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Caponata
30min
Podzimní dýňový salát
10min
Pomazánka z lilku
45 min
Fenyklová focaccia
Žádné hodnocení
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Pečená dýně plněná mletým masem
1 Std. 30 Min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min