Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů sterilovaných drcených rajčat, včetně šťávy
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, čerstvý
- 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- 450 gramů pórku, na tenké plátky
- 350 gramů brokolice, rozebrané na růžičky
- 150 gramů sýru gorgonzola
- 200 gramů smetany, 35% tuku
- 250 gramů těstovin cannelloni, (cca 20 kusů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1954 kJ / 466 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Risi e bisi
55 min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min
Plněné žampióny
1 Std. 5 Min
Anglické kedgeree
45 min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Polenta s hříbky
55 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min