Zařízení & příslušenství
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
40 gramů sýru parmazánu na kousky
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů sterilovaných drcených rajčat včetně šťávy
-
2 stonky čerstvého tymiánu
-
1 bobkový list, čerstvý
-
2 špetky soli
-
1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
-
400 gramů vody
-
450 gramů pórku na tenké plátky
-
350 gramů brokolice rozebrané na růžičky
-
150 gramů sýru gorgonzola
-
200 gramů smetany, 35% tuku
-
250 gramů těstovin cannelloni (cca 20 kusů)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
1954 kJ /
466 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1hod. 10min.
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1hod. 50min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.