Zařízení & příslušenství
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
40 gramů sýru parmazánu na kousky
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů sterilovaných drcených rajčat včetně šťávy
-
2 stonky čerstvého tymiánu
-
1 bobkový list, čerstvý
-
2 špetky soli
-
1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
-
400 gramů vody
-
450 gramů pórku na tenké plátky
-
350 gramů brokolice rozebrané na růžičky
-
150 gramů sýru gorgonzola
-
200 gramů smetany, 35% tuku
-
250 gramů těstovin cannelloni (cca 20 kusů)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
1954 kJ /
466 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Luxe
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tuňáková pizza s olivami
1hod.
Fatayer se sýrem a mátou
1hod. 5min.
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
45min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
1hod.
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1hod.
Špenátové špecle se sýrem
20min.
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min.