Kompatibilní verze
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů sterilovaných drcených rajčat, včetně šťávy
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, čerstvý
- 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- 450 gramů pórku, na tenké plátky
- 350 gramů brokolice, rozebrané na růžičky
- 150 gramů sýru gorgonzola
- 200 gramů smetany, 35% tuku
- 250 gramů těstovin cannelloni, (cca 20 kusů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1954 kJ / 466 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1h 10min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Risi e bisi
55 min
Pak choi s houbami
15 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1hod. 20min