Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1725.8 kJ / 412.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 400.6 mg
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Crostini con crema di milza
1h
Lampredotto
1h 20 min
Gnudi toscani
40 Min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Pan co' Santi
7h
Paté di fegatini
30 min
Castagnaccio
1h