
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di salvia fresca lavate
- 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 412.2 kcal / 1725.8 kJ
- Protein
- 37.9 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Sodík
- 400.6 mg
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Schiacciata con l'uva
2hod.
Lampredotto
1hod. 20min
Crostini con crema di milza
1hod.
Gnudi toscani
40min
Castagnaccio
1hod.
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min
Schiacciata fiorentina
50min