Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taroz
1h
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1h 30min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 phút
Pizzoccheri
50 Min