Kompatibilní verze
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Veracruz Fish
30 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Tomato and Haddock Rice
50min