Zařízení & příslušenství
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
2 fresh green chillies, to tastecayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
100 g fresh spinach leavesfresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
10 g cornflourchickpea flour4 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
plain yoghurt250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Chicken Tagine
25 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min