Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
TM5 TM6

Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables

3.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g water
  • 2 garlic cloves
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
  • 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
  • 100 g fresh baby spinach
  • 40 g olive oil
  • 1 tsp salt
  • 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
  • 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 4 tsp chickpea flour
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp lemon juice
  • 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
  • 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g plain yoghurt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1830 kJ / 437 kcal
Protein
36 g
Sacharidy
28 g
Tuk
18 g
Vláknina
5.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty