
Zařízení & příslušenství
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
6 portions
Suroviny
-
dried green lentils130 g
-
water for soaking
-
pumpkin flesh diced400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
olive oil for drizzling
Dumplings
-
onions quartered100 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
salted butter soft30 g
-
bulgur wheat80 g
-
plain flour75 g
-
fine sea salt½ tsp
Soup
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil30 g
-
water1200 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
pine nuts50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
265 kcal /
1109 kJ
Protein
9 g
Tuk
14 g
Sacharidy
25 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Modern Vegetarian
60 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko