Zařízení & příslušenství
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions
Suroviny
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
25.3 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tuk
15.6 g
Sacharidy
43.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
WHITE FISH
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Savoury Flapjacks
40 min
Baby-friendly Lamb Koftas with Rainbow Couscous
1 godz. 15 min
Whisked egg whites
5 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min