Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cm Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 2 - 3 Knoblauchzehen, je nach Größe, halbiert
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 TL Garam Masala (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Wasser
- 300 g passierte Tomaten
- ¼ TL Chili, getrocknet, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in 3 cm Stücken
- 350 g Karfiol, in Röschen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Fladenbrot (z.B. Naan, siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1903 kJ / 454 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Linsen-Spinat-Curry
40min
Kidneybohnen-Curry
30min
Dhal
40min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Gemüse-Curry mit Kokosmilch
50min
Chana Masala
45min
Gemüse-Korma
50min
Dal Makhani
1h 15min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min