
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frische Basilikumblätter
- 150 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- ¾ TL Salz
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 500 g Paradeiser in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl
- 40 g Mandeln, geschält
- 550 g Wasser
- 1 ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 246 kcal / 1030 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1hod. 40min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1hod. 20min
Veganer Eiaufstrich
10min
Espresso-Mandel-Veganisu
6hod.
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1hod. 20min
Cashewkäse-Pralinen
2hod. 45min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1hod. 10min