Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frische Basilikumblätter
- 150 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- ¾ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 500 g Paradeiser, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl
- 40 g Mandeln, geschält
- 550 g Wasser
- 1 ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Veganer Eiaufstrich
10min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10min
Chili con Soja
45min
Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen
20min
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Vegane Eierspeise
10min