Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 220 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 250 g de carottes, détaillées en bâtonnets
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 8 noix de saint-jacques
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 12.3 g
Alternativní recepty
Filet de bar sauce aux courgettes
1 godz.
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Blanquette de cabillaud
55min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min