
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 220 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 250 g de carottes détaillées en bâtonnets
- 250 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 8 noix de saint-jacques
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 202 kcal / 847 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
Alternativní recepty
Osso-buco de lotte
45min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Lotte à la provençale
50min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Nage de saint-jacques
1hod. 20min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Blanquette de cabillaud
55min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min