Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Rauchsalz-Mandeln
- 250 g Grünkohl, ohne Strunk
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Apfelringe, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Öl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio, Garzeit 15 Minuten)
- 50 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2985 kJ / 713 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangoldrisotto
50 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Rotkohl-Risotto
50 min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 Std. 20 Min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45min
Fenchel-Risotto
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min