Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di mango maturo
- 25 g di cipollotto
- 160 g di avocado maturo + q.b. per guarnire
- 300 g di succo d'arancia (circa 3 arance spremute)
- 20 g di olio di semi di pistacchio
- 1 cucchiaio di aceto di agrumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- peperoncino Espelette, in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho di carote
10min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1h 20 min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2u. 25min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Gazpacho
15min
Guacamole Tex-Mex
5min
Tzatziki
20min