Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 15 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) y algo más para servir
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 250 g de gambas crudas peladas
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min