Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 15 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) y algo más para servir
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 250 g de gambas crudas peladas
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Marmitako de pulpo
40 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 Min