Vellutata alle nocciole

Vellutata alle nocciole

4.2 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolle in quarti
  • 30 g di gambo di sedano a pezzi
  • 50 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 40 g di burro a tocchetti
  • 300 g di cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino di sale
  • 100 g di panna (35% di grassi)
    100 g di latte intero
  • crostini di pane tostati
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.4 g
Kalorie 1623 kJ / 388 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 33.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...