Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 40 g di burro a tocchetti
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 cucchiaino di sale -
100
g di panna (35% di grassi)
nebo 100 g di latte intero - crostini di pane tostati
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Vellutata di mais
20min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di patate e robiola
45 min