Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di farina tipo 00
- 10 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
Mandorle tostate
- 150 g di mandorle con la pelle
Impasto
- 25 g di sale
- 3 cucchiaini di pepe nero in polvere
- 200 g di strutto, a temperatura ambiente
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
Terminare la preparazione
- 40 - 50 mandorle con la pelle
- acqua q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1364.7 kJ / 326.2 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 647.7 mg
Alternativní recepty
Struffoli
1h
Pastiera
15h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Roccocò
2 godz.
Pizza di scarola
3h 30 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Parigina
3h 30 min
Tortano speck e fontina
2 godz.
Panini napoletani
5h 20 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h