
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di nocciole tostate
- 20 g di olio di riso
- 2 pere a cubetti (1 cm)
- ½ stecca di vaniglia i semini
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1700 g acqua
- 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1321 kcal / 5527.1 kJ
- Protein
- 77.7 g
- Tuk
- 90.6 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Sodík
- 4 mg
Alternativní recepty
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Filetto di maiale all’uva
1hod. 15min
Crêpes agli asparagi e salmone
2hod. 30min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Filetto di maiale e fragole
1hod. 25min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Brasato con salsa alle mele e brut
2hod. 30min
Semifreddo al tè verde
5hod.
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min