Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di nocciole tostate
- 20 g di olio di riso
- 2 pere a cubetti (1 cm)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1700 g acqua
- 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5527.1 kJ / 1321 kcal
- Protein
- 77.7 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 90.6 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 4 mg
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1u.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Zabaione caldo al passito
15min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Risotto champagne e melagrana
50min