Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di nocciole tostate
- 20 g di olio di riso
- 2 pere a cubetti (1 cm)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1700 g acqua
- 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5527.1 kJ / 1321 kcal
- Protein
- 77.7 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 90.6 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 4 mg
Alternativní recepty
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Riso speziato con gamberi e ananas
40min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Apple crumble (senza lattosio)
50min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min