Petto d’anatra con pere e nocciole

Petto d’anatra con pere e nocciole

3.7 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di nocciole tostate
  • 20 g di olio di riso
  • 2 pere a cubetti (1 cm)
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1700 g acqua
  • 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Sodík 4 mg
Protein 77.7 g
Kalorie 5527.1 kJ / 1321 kcal
Tuk 90.6 g
Vláknina 13.2 g
Nasycený tuk 21.8 g
Sacharidy 56.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...