Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di mascarpone
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 80 g di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
- 1 cucchiaio di timo secco tritato
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca tritata
- 500 g di melanzane a cubetti (1 cm, vedere consigli)
- 50 g di pomodorini tipo Pachino, a cubetti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3134 kJ / 749 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 44.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1h 30min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Pizza ai frutti di mare
2h
Maccheroni alla chitarra
50 min
Tortellini ai funghi e frutta secca
30 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min
Pesto di mandorle
10min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 godz. 40 min