Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di mascarpone
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 80 g di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
- 1 cucchiaio di timo secco tritato
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca tritata
- 500 g di melanzane a cubetti (1 cm, vedere consigli)
- 50 g di pomodorini tipo Pachino, a cubetti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3134 kJ / 749 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 44.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h
Pesto alla genovese
20min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Tortelli di zucca mantovani
2u. 30min
Cubo soffice di zucchine, limone e carruba con glassa al limone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Pesto alla siciliana
15 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Strangozzi alla nonna Sabina
2 godz. 5 min