
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di mascarpone
- 150 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 80 g di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
- 1 cucchiaio di timo secco tritato
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca tritata
- 500 g di melanzane a cubetti (1 cm, vedere consigli)
- 50 g di pomodorini tipo Pachino, a cubetti
- 1 rametto di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 749 kcal / 3134 kJ
- Protein
- 23.9 g
- Tuk
- 44.6 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40min
Pappardelle rucola e ricotta
1hod.
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1hod. 15min
Pappardelle rucola e ricotta
1hod.
Conchiglioni agli spinaci
1hod. 15min
Spaghetti alla "Norma"
1hod. 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Bignè alla crema di funghi e speck
1hod. 35min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1hod. 5min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Lasagne al pesto di pistacchi
1hod. 40min