Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 arance, preferibilmente biologiche
- 400 g di spigola (branzino), 4 filetti
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fili di erba cipollina fresca
- 20 g di porro a rondelle
- 30 g di burro
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Involtini di spigola
40min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 Min
Tonno in agrodolce
1h