
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 arance, preferibilmente biologiche
- 400 g di spigola (branzino) 4 filetti
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fili di erba cipollina fresca
- 20 g di porro a rondelle
- 30 g di burro
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 357 kcal / 1494 kJ
- Protein
- 23.6 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1hod.
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Alici ripiene al Varoma
50min
Involtini di spigola
40min
Dentice agli agrumi
45min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1hod. 20min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min