Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 arance, preferibilmente biologiche
- 400 g di spigola (branzino), 4 filetti
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fili di erba cipollina fresca
- 20 g di porro a rondelle
- 30 g di burro
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1j
Calamari alla napoletana
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2j 30 menit
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10 min
Dentice agli agrumi
45 Min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1j
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Involtini di spigola
40 min