Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bakłażan (ok. 400-450 g)
- 6 ząbków czosnku
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 5 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 30 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki (volitelně)
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2172 kJ / 518 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 38.6 g
- Vláknina
- 13.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10min
Sycylijska caponata
30 Min
Pesto z rukoli
10min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Kawior z bakłażana
50 Min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1h
Pesto z bazylii
10min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1h 10min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Pasta z bakłażana
55min