Kompatibilní verze
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 - 450 g Paprikaschoten, gemischt (gelb und rot), in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Zucchini
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hendlbrustfilet, ohne Haut
- 1 TL Zucker
- 70 - 90 g Tomatenmark, nach Geschmack
- 400 g passierte Tomaten
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 EL Salz
- ½ - 2 TL Cayennepfeffer, nach Geschmack
- 1 ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 20 g Weizenmehl, in Wasser aufgelöst
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Sauerrahm, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 241 kJ / 1010 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 11245 mg
Alternativní recepty
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Menü: Kürbisgulasch; Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
55 Min
Lasagne
1h 45 min.
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf (XXL)
50 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 Min
Sommer Bolognese Bowl
35 Min
Gulaschsuppe (XXL)
2 Std.
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 Std. 30 Min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1 Std. 10 Min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min