Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chorrito de aceite
- 150 g de garbanzos secos
- 500 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 6 - 8 cucharadas de tomate frito estilo casero
- 1 calabacín en láminas muy finas
- 1 cebolleta tierna en rodajas muy finas
- 250 g de mozzarella rallada
- 50 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 1 cucharadita de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 828.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Hamburguesas de mijo
55 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Piadinas sin gluten
45min
Pizza tropical sin gluten
1h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.