Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
- 65 g de trigo sarraceno en grano
- 80 g de quinoa en grano
- 40 g de semillas de chía
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 250 g de agua templada
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.12 g
- Sacharidy
- 20.88 g
- Tuk
- 4.26 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h