![Pan de maíz para palomitas (sin gluten) Pan de maíz para palomitas (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/594C338C-7D20-447E-9893-4778846C969C/Derivates/BAF02213-FD21-4174-A1FC-E4CDE8E6A8F9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
- 65 g de trigo sarraceno en grano
- 80 g de quinoa en grano
- 40 g de semillas de chía
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 250 g de agua templada
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.12 g
- Sacharidy
- 20.88 g
- Tuk
- 4.26 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1u. 10min
Pan de molde sin gluten
14h
Scones sin gluten
30min
Roscón de Reyes sin gluten
2u. 45min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1u. 40min