Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.5 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
12 rebanadas

Suroviny

  • 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
  • 65 g de trigo sarraceno en grano
  • 80 g de quinoa en grano
  • 40 g de semillas de chía
  • 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 25 g de miel
  • 250 g de agua templada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 3.12 g
Kalorie 564 kJ / 135 kcal
Tuk 4.26 g
Vláknina 2.88 g
Sacharidy 20.88 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...