Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.6 18 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod.
12 rebanadas

Suroviny

  • de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
    170 g
  • de trigo sarraceno en grano
    65 g
  • de quinoa en grano
    80 g
  • de semillas de chía
    40 g
  • de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
    1 cucharadita
  • de bicarbonato
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
    30 g
  • de miel
    25 g
  • de agua templada
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 135 kcal / 564 kJ
Protein 3.12 g
Tuk 4.26 g
Sacharidy 20.88 g
Vláknina 2.88 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...