Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 200 g de agua
- 35 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 150 g de maicena
- 150 g de harina
- 100 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita sal
Cobertura
- 50 g de avellanas
- 250 g de remolacha cocida en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 15 g de zumo de limón
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de comino molido
- 100 g de kale en trozos
- 100 g de queso feta desmenuzado
- 200 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3477 kJ / 832 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 90.6 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1291.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 godz. 40 min
Hamburguesas de mijo
55 min
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1 godz.
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2 godz.
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20min
Panisses (bastones de garbanzos)
1 godz. 30 min
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20min
Hamburguesa de remolacha con cebolla caramelizada
2h 45min
Smoothie de kale crudivegano
5 min
Buñuelos de acelga
45min
Hamburguesas de arroz integral
45min
Buñuelos de kale y gorgonzola
20min