Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 200 g de agua
- 35 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 150 g de maicena
- 150 g de harina
- 100 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita sal
Cobertura
- 50 g de avellanas
- 250 g de remolacha cocida en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 15 g de zumo de limón
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de comino molido
- 100 g de kale en trozos
- 100 g de queso feta desmenuzado
- 200 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3477 kJ / 832 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 90.6 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1291.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Hamburguesas vegetales de soja
30 Min
Tarros con verduras de verano
8 Std. 35 Min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Pastel de lentejas
1h 55min
Hamburguesas de lentejas en pan de remolacha
4h 30min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Hamburguesas de mijo
55 Min
Blinis con champiñones y salsa de limón con cebollino
1 Std.
Tostadas con queso de cabra, compota de frutas y granola
50 Min
Hamburguesa vegetariana
1 Std. 15 Min
Parfait de yogur, quinoa y manzana con crumble
1h 30min