Zařízení & příslušenství
Fermentovaná ovesná kaše
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů ovesných vloček
-
200 gramů vody
-
50 gramů lněného semínka
-
20 - 30 gramů rozinek
-
50 gramů celých ořechů, směsi (mandle, vlašské, kešu, para)
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
med (volitelně) podle chuti
-
ovoce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17.6 g
Kalorie
2036 kJ /
486 kcal
Tuk
25.3 g
Vláknina
8.75 g
Sacharidy
44.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Není kaše jako kaše
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 Min
Mandlové mléko
6 Std. 10 Min
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10 Min
Vařené jáhly
45 Min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 Std.
Jáhlovo-maková kaše
20 Min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 Min
Ovesná snídaňová kaše z mleté rýže a mandlí
10 Min
RAW sezamové kuličky s kokosem
8 Std. 30 Min
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15 Min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 Min
Jablečná ovesná kaše
15 Min