Zařízení & příslušenství
Fermentovaná ovesná kaše
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů ovesných vloček
-
200 gramů vody
-
50 gramů lněného semínka
-
20 - 30 gramů rozinek
-
50 gramů celých ořechů, směsi (mandle, vlašské, kešu, para)
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
med (volitelně) podle chuti
-
ovoce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17.6 g
Kalorie
2036 kJ /
486 kcal
Tuk
25.3 g
Vláknina
8.75 g
Sacharidy
44.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Není kaše jako kaše
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fondue s arašídovým máslem a ovocem
20min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1hod. 10min.
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Jáhlovo-maková kaše
20min.
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1hod. 20min.
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min.
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min.
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30min.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.
Jablečná ovesná kaše
15min.