Zařízení & příslušenství
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Avokádovo-čočkové karbanátky
-
150 gramů červené čočky
-
750 gramů vody
-
70 gramů mandlí
-
3 vejce
-
200 gramů avokáda zralého, na kousky (3 cm)
-
strouhanka na obalení
-
30 gramů ovesných vloček jemných
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky kari
-
olej na smažení
Dip ze zakysané smetany
-
60 gramů majonézy
-
100 gramů tvarohu
-
100 gramů zakysané smetany
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
¼ čajové lžičky cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ svazku čerstvé pažitky najemno nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
24 g
Kalorie
2791 kJ /
667 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
13.4 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Avokádo
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomázanka z červené čočky
25 Min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 Std.
Čočkové biftečky s mrkví
50 Min
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1 Std. 50 Min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 Std. 20 Min
Fermentovaná ovesná kaše
8 Std. 10 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 Min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min