Zařízení & příslušenství
Slow Cooked Beans with Cider
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
8 portions
Suroviny
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13.6 g
Kalorie
1040 kJ /
248 kcal
Tuk
4.8 g
Sacharidy
37.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ALTERNATIVE SIDES
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rice Salad with Vegetables
45min.
Popcorn and Buckwheat Bread
2hod.
Slow-cooked Haricot Beans
14hod. 40min.
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1hod. 5min.
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min.
Chickpea Gratin
1hod.
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min.
Quinoa Broth
35min.
Houmous
13hod. 30min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1hod. 20min.