Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g dried cannellini beans, soaked overnight then drained
- water, to cover
- 75 g tomato purée
- 3 Tbsp sugar cane molasses
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cider vinegar
- 375 g dry cider
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 170 g onions, quartered
- 110 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 4.8 g
Alternativní recepty
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min