Slow Cooked Beans with Cider

Slow Cooked Beans with Cider

2.3 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 30min
8 portions

Suroviny

  • dried cannellini beans soaked overnight then drained
    450 g
  • water to cover
  • tomato purée
    75 g
  • sugar cane molasses
    3 Tbsp
  • brown sugar
    2 Tbsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tsp
  • cider vinegar
    2 Tbsp
  • dry cider
    375 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • fresh thyme leaves
    2 tsp
  • onions quartered
    170 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    110 g
  • olive oil
    2 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 248 kcal / 1040 kJ
Protein 13.6 g
Tuk 4.8 g
Sacharidy 37.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...