
Zařízení & příslušenství
Slow Cooked Beans with Cider
Příprava 15min
Celkový 2hod. 30min
8 portions
Suroviny
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
248 kcal /
1040 kJ
Protein
13.6 g
Tuk
4.8 g
Sacharidy
37.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

ALTERNATIVE SIDES
11 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko