
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g dried cannellini beans soaked overnight then drained
- water to cover
- 75 g tomato purée
- 3 Tbsp sugar cane molasses
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cider vinegar
- 375 g dry cider
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 170 g onions quartered
- 110 g carrots cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 248 kcal / 1040 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 37.7 g
Alternativní recepty
Chickpea Soup with Spinach
40min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1hod. 5min
Indian Vegetable Curry
50min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3hod.
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4hod. 20min
Puy Lentil Dip
45min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Tomato Sauce
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min