Zařízení & příslušenství
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.7 g
Kalorie
841 kJ /
201 kcal
Tuk
4.7 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegetarian Chilli
35 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min