Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
TM6 TM5

Lentil and Vegetable Bolognese Sauce

4.2 ( 202 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g red split lentils
  • 700 g water
  • 80 g onions quartered
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 400 g tomatoes, tinned
  • 150 g courgettes sliced
  • 50 g button mushrooms halved
  • 2 - 3 Tbsp tomato purée to taste
  • ½ tsp dried oregano
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 sprigs fresh basil leaves finely sliced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
201 kcal / 841 kJ
Protein
11.7 g
Tuk
4.7 g
Sacharidy
28 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty