Zařízení & příslušenství
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.7 g
Kalorie
841 kJ /
201 kcal
Tuk
4.7 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min.
Sweet Potato Curry
30min.
Vegetable pasta sauce
40min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Vegetarian Chilli
35min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.