
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g red split lentils
- 700 g water
- 80 g onions quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g tomatoes, tinned
- 150 g courgettes sliced
- 50 g button mushrooms halved
- 2 - 3 Tbsp tomato purée to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh basil leaves finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 201 kcal / 841 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Tuk
- 4.7 g
- Sacharidy
- 28 g
Alternativní recepty
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetable pasta sauce
40min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min