Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel frische Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 5 Stängel frische Minze, abgezupft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g Kapern, eingelegt, ohne Stiele
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
-
12
braune Champignons, frisch, groß
nebo 24 frische Champignons - Olivenöl zum Bestreichen
- 150 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avocado-Gurken-Salat
20min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Champignonköpfe à la Provence
1 Std.
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 Std. 20 Min
Spargel mit Chilikruste und Tomatendip
1 Std.
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Persischer Ofentoast
25 Min
Grüne Steaksauce
10 Min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 Min