Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste, rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange, klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Kofta Curry
1 godz. 10 min