
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 330 kcal / 1381 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tikka-Paste
1hod.
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Lamm Rogan Josh
1hod. 45min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Schweinefleisch Vindaloo
4hod.
Chicken Jalfrezi
1hod.
Garnelen Bhuna
30min
Chicken Akhni
1hod. 30min
Chicken Saag
50min