
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Orange unbehandelt, 3 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 15 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- 80 g Cheddar in Stücken (z.B. von Old Cathedral)
- 100 g Quark, 20% Fett
- 200 g körniger Frischkäse
- 2 Eier
- 1 Prise Muskat
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 500 g Wasser
- 300 g Fenchelknollen
- 1 Frühlingszwiebel
- 80 g Granatapfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1415 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6hod. 20min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Tomaten-Cocktail
30min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1hod. 40min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4hod. 30min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1hod. 10min
Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree
50min
Käsesoufflé
50min