橄欖燉雞
TM5 TM6

橄欖燉雞

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分)
  • 2 大匙 橄欖油
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 紅辣椒粉
  • ½ 茶匙 薑黃粉
  • ½ 茶匙 孜然粉
  • ½ 顆 檸檬皮屑
  • 20 克 蒜頭
  • 10 克 薑 ,去皮
  • 200 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
  • 120 克 綜合去核橄欖 (紅、綠或黑色)
  • 1 支 肉桂棒
  • 200 克 水
  • 新鮮巴西利葉 ,少許,切碎
  • 2 大匙 檸檬汁

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1271 kJ / 304.1 kcal
Protein
20.4 g
Sacharidy
11.1 g
Tuk
19.8 g
Vláknina
2.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty