Zařízení & příslušenství
橄欖燉雞
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分)400 克
-
橄欖油2 大匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
薑黃粉½ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
檸檬皮屑½ 顆
-
蒜頭20 克
-
薑 去皮10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)200 克
-
綜合去核橄欖 (紅、綠或黑色)120 克
-
肉桂棒1 支
-
水200 克
-
新鮮巴西利葉 少許,切碎
-
檸檬汁2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.4 g
Kalorie
1271 kJ /
304.1 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
11.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
肉料理食帖
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan