Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva virgen extra (para engrasar)
Cobertura de chipirones y boletus
- 20 g de boletus deshidratados en trozos
- agua templada (para hidratar)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 250 - 300 g de chipirones enteros frescos (limpios) en trozos
- 50 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (volitelně)
Masa
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de agua
- 40 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Terminación
- 120 - 130 g de mozzarella fresca (1 bola, escurrida)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 15.09 g
- Sacharidy
- 31.16 g
- Tuk
- 24.36 g
- Vláknina
- 1.66 g
Alternativní recepty
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Coca mar y tierra
55 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Coca de verduras
40 Min
Canelones
13 godz. 30 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 godz. 45 min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Arroz con bogavante
1h
Emulsión de patata con pulpo
50min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min