![Coca de chipirones y boletus al ajillo Coca de chipirones y boletus al ajillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07B0C059-E5C7-4318-A8E0-CE39196E57BF/Derivates/d542e338-4c3a-456f-8682-3ada20e0cefd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva virgen extra (para engrasar)
Cobertura de chipirones y boletus
- 20 g de boletus deshidratados en trozos
- agua templada (para hidratar)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 250 - 300 g de chipirones enteros frescos (limpios) en trozos
- 50 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (volitelně)
Masa
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de agua
- 40 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Terminación
- 120 - 130 g de mozzarella fresca (1 bola, escurrida)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 15.09 g
- Sacharidy
- 31.16 g
- Tuk
- 24.36 g
- Vláknina
- 1.66 g
Alternativní recepty
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Tarta flambeada alsaciana
1 Std. 5 Min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Coca de verduras
40min
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30min
Coca de verduras
30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Coca de llanda
40min
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Sepia al ajillo
25min