Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mantequilla (y 6 cucharaditas más para gratinar)
- 14 vieiras
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de chalotas
- 250 g de champiñones frescos en cuartos
- 180 g de vino blanco
- 150 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de harina de trigo
- 50 g de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1019 kJ / 244 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de oricios
4 Std. 20 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Risotto de algas con navajas
1 godz. 10 min
Bisque de vieiras y costrini de romero (Cocción lenta)
5 godz.
Pulpo y rape amariscado
1 Std. 15 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Txangurro
1 godz. 10 min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Crema de marisco
40 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 godz. 10 min