Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chipirones troceados congelados
- agua templada (para hidratar)
-
20
g de boletus deshidratados
nebo 20 g de setas deshidratadas - 1 clara de huevo batida
- 16 obleas de masa para empanadillas (pequeñas, 160 g)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para decorar
- 40 g de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de mozzarella fresca (1 bola) escurrida y cortada en 16 trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 379 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Chips con puerro y gambas
25 min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1h 30 min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15min
Tartaletas crujientes de marisco
40 Min
Volovanes de bacalao
50min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50min