Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 gambas frescas enteras sin pelar (aprox. 200 g)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- ½ - 1 pimienta de Cayena seca entera
- 15 g de brandy
- 2 pellizcos de sal
- 250 g de puerros en cuartos longitudinales y luego en rodajas de 0,5 cm
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de nata (30-40% de grasa)
-
12
chips de pan de gamba
nebo 12 patatas fritas - ½ cucharadita de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 415 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 227.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40 min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1h 20 min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 min
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45 min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Tostas con bombón de salmón
2h 30 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Tosta de guacamole con anchoas
10min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min