Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 6 lomos de merluza frescos salpimentados (aprox. 180 g c/u)
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 puerros solo la parte blanca, en rodajas
- 50 g de pimiento verde italiano
- 50 g de vino blanco
-
250
g de caldo de pescado
nebo 250 g de fumet - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de mayonesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 522.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Merluza al cava
1 Std.
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min