Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 6 lomos de merluza frescos salpimentados (aprox. 180 g c/u)
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 puerros solo la parte blanca, en rodajas
- 50 g de pimiento verde italiano
- 50 g de vino blanco
-
250
g de caldo de pescado
nebo 250 g de fumet - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de mayonesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 522.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza al cava
1 Std.
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min