Pâte brisée sans gluten
TM5

Pâte brisée sans gluten

3.3 (61 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g de farine de riz complet, et un peu pour fariner
  • 60 g de fécule de pomme de terre
  • 60 g de beurre doux
    nebo 60 g de margarine végétale bio
  • 60 g d'eau
  • 1 pincée de sel

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1503.6 kJ / 359.3 kcal
Protein
2.5 g
Sacharidy
44.3 g
Tuk
18.6 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty