Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de farine de riz complet, et un peu pour fariner
- 60 g de fécule de pomme de terre
-
60
g de beurre doux
nebo 60 g de margarine végétale bio - 60 g d'eau
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1503.6 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Madeleines sans gluten
1u.
Blinis sans gluten
2u.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min