Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g asparagi verdi, gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero, sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di verdure
30min
Zuppa di carciofi
35 Min
Crema di lattuga e menta
35 Min
Minestrone
45min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15 min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Antica minestra ai broccoletti
45min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min