
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g asparagi verdi gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 285 kcal / 1192 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Minestrone
45min
Zuppa di maiale e funghi
Žádné hodnocení
Delizia di pollo al crescione
50min
Zuppa di grano con verdure
45min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Zuppa di verdure
30min
Sundal di ceci
6hod. 45min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa patora
1hod. 20min
Minestra a crudo
30min
Stufato di piselli e carciofi
45min