Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g asparagi verdi, gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero, sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di verdure
30 Min
Minestrone
45 Min
Zuppa primaverile
40min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 Min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min